Αλεξανδρής, μάρκετινγκ και… διαρκείας!

Ως μέλος του τμήματος… μάρκετινγκ λειτούργησε εσχάτως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, πουλώντας 66 εισιτήρια διαρκείας σε φιλάθλους του Άρη στην Δράμα!

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Goal” ο Αλεξανδρής υποστήριξε πως “είναι χαρά μου και υποχρέωσή μου η επικοινωνία με τον κόσμο. Ετσι αισθάνομαι. Το έκανα πέρσι, θα το κάνω και φέτοςΘα είμαι παρών στα γραφεία για όποιον φίλο της ομάδας το ζητήσει. Πριν από λίγες μέρες ήρθε ένας παππούς 83 χρονών να ανανεώσει το διαρκείας του. Βρίσκεται πάντα εκεί, πίσω από τον πάγκο της ομάδας. Του έσφιξα το χέρι, μίλησα μαζί του. Θα ανοίξουν και οι πόρτες των προπονήσεων κάποια στιγμή. Να έρθει ο κόσμος να μιλήσει με τον προπονητή, τους παίκτες. Ο Αρης είναι ο κόσμος του. Μου αρέσει η επικοινωνία, η ανταλλαγή απόψεων. Είναι καλό να γνωρίζει ο φίλαθλος τα δεδομένα που υπάρχουν, να ακούσει από πρώτο χέρι πώς έχουν τα πράγματα στην ομάδα”.

Για την… αποστολή του στη Δράμα είπε: “Πριν από λίγες ημέρες ξέρετε πως πήγα στη Δράμα. Με είχε πάρει ένας φίλος τηλέφωνο.

Μου λέει ”κόουτς, εδώ ήδη έχουμε ενδιαφέρον για 10-12 διαρκείας”. Του λέω αν τα κάνουμε 15 θα έρθω εγώ ο ίδιος να σας τα δώσω. Τελικά πουλήαμε 66. Ετσι βρέθηκα στη Δράμα. Με πήραν κι από άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας, από την Εδεσσα , τη Βέροια. Αν τα καταφέρω θα πάω, γιατί όχι. Εχω και φίλους από το εξωτερικό, από Γερμανία, Σουηδία οι οποίοι επίσης με έχουν διαβεβαιώσει πως ανεξάρτητα από το αν θα είναι παρόντες θα αγοράσουν διαρκείας. Ο Αρης δεν απευθύνεται μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλον τον κόσμο”.

Οσο για τη σχέση του με το μάρκετινγκ: “Πέρσι με είχαν φωνάξει στη Λέσχη Φίλων Αρη για την πώληση διαρκείας, είχα βγει φωτογραφίες με καμιά 80αριά ανθρώπους. Το έκανα με μεγάλη ικανοποίηση. Από το 1980 μέχρι το 1992 -κι αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρουν ή δεν το θυμούνται πολλοί- εργαζόμουν και με μεγάλη επιτυχία στο τμήμα δημοσίων σχέσεων-μάρκετινγκ σε μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών. Το 1992 παραιτήθηκα γιατί ανέβασα τη Λάρισα στην Α1. Ε, κατά κάποιον τρόπο αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας είναι κάτι που το αγαπάω”.

 

To Top