Αλλαγές στα διοικητικά του Πανιωνίου, αποχωρεί η οικογένεια Σκούρα

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Super League 2 μέσω των μπαράζ και παρά τον ευεργετικό νόμο για τα χρέη παρέμεινε στη Γ’ Εθνική. Αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως δεν την περίμενε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Κυριάκος Σκούρας, ο οποίος μαζί με τον γιό του αποχωρούν από τα διοικητικά αλλά θα παραμείνει δίπλα στον σύλλογο.

“Μπήκαμε μπροστά φέτος στον Πανιώνιο για να καταφέρουμε να κάνουμε την ομάδα βιώσιμη, να συνεχίσει να υπάρχει ο Πανιώνιος και τα καταφέραμε. Αυτός ο μεγάλος μας στόχος επετεύχθη. Πλέον, δεν μπορώ να συνεχίσω. Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Πανιώνιο.

Η απόφαση μου αυτή ήταν δεδομένη από την αρχή, είχα πει πως για φέτος θα μπούμε μπροστά για τον Πανιώνιο, ώστε να δώσουμε πνοή στον σύλλογο και να βρεθεί μία λύση με τα χρέη για το αύριο του συλλόγου. Δεν το ανακοίνωσα μέσα στην σεζόν για να μην αποπροσανατολίσω την ομάδα από τον στόχο της”, ανέφερε στην ιστοσελίδα “panionianea.gr”

Στη συνέχεια, ο κ. Σκούρας τόνισε: “Εννοείται πως θα είμαι πάντα δίπλα στον Πανιώνιο, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια. Όποτε χρειαστεί θα είμαι εκεί για να βοηθήσω όπως μπορώ, όμως δεν μπορώ να είμαι ως μπροστάρης. Υπήρξε πραγματικά πολύ μεγάλο άγχος και καθημερινός αγώνας για να καταφέρουμε να υπάρχει Πανιώνιο και να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πλέον εγώ και ο γιος μου θα αφοσιωθούμε στις επιχειρήσεις μας, καθώς όπως είπα και παραπάνω ο χρόνος μας είναι πραγματικά πολύ περιορισμένος”.

Τέλος, ο κ. Σκούρας δεν παρέλειψε να εκφράσει τις προσωπικές του ευχαριστίες για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: “Θέλω να ευχαριστώ τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας για την ψυχή που έβγαλα όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό τιμ, τους χορηγούς μας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν πολύ και όλους τους συνεργάτες μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους Πάνθηρες για την μεγάλη υποστήριξη και για τα καλά λόγια που είπαν στην πρόσφατη ανακοίνωση τους”.

To Top