ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλλαγή ώρας στο Απόλλων-Άρης ζήτησε ο Ηρακλής από τον ΕΣΑΚΕ

Την αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα Απόλλων Πατρών-Άρης ζήτησε ο Ηρακλής από τον ΕΣΑΚΕ για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος!

Τη μεταφορά του τζάμπολ στις 17:00 θέλει ο Ηρακλής μαζί με το δικό του παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και του Λάρισα-Ιωνικός.
Οι Πατρινοί μπορεί να διαμορφώσουν καταστάσεις με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Αν και έχουν σωθεί οριστικά, υπάρχει το σενάριο να επηρεάσουν το αν θα υποβιβαστεί ο Ιωνικός ή ο Ηρακλής, με την προϋπόθεση οι “κυανόλευκοι” να πάρουν πίσω τους 3 βαθμούς που τους έχουν αφαιρεθεί.

Εφόσον ο Απόλλων ηττηθεί απόψε από τον Ολυμπιακό, τότε υπάρχει η πιθανότητα τριπλής ισοβαθμίας ανάμεσα σε Ηρακλή, Ιωνικό και Απόλλωνα. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα που υποβιβάζεται είναι ο Ιωνικός καθώς το συνολικό του ρεκόρ είναι στο 1-3 με τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, ενώ ο Απόλλων είναι στο 3-1 και ο Ηρακλής στο 2-2.

Έτσι, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα απόψε στην Πάτρα, ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να πάρει απόφαση για την αλλαγή του τζάμπολ την Πέμπτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν ο Απόλλων ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, τότε η ώρα του αγώνα Απόλλων-Άρης θα μεταφερθεί από τις 20:00 στις 17:00 για την ίδια μέρα (14/5).

To Top