Αμπράμοβιτς: «Τα τρόπαια δικαιώνουν τις επιλογές των προπονητών»

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, είπε ότι τα αστραφτερά τρόπαια στα γραφεία του συλλόγου του Λονδίνου,  δικαιολογούν τον υψηλό αριθμό προπονητών, που έχουν περάσει από την ομάδα, στα χρόνια του.

Η Τσέλσι είχε 14 προπονητές από τότε που ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αγόρασε τον σύλλογο το 2003, με τον Τόμας Τούχελ να είναι ο τελευταίος της μακράς λίστας στο Stamford Bridge, μετά την αντικατάσταση του Φράνκ Λάμπαρντ τον Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Τσέλσι έχει κερδίσει 16 μεγάλα τρόπαια, όπως το Champions League, το UEFA Europa League δύο φορές και πέντε πρωταθλήματα Premier League.

«Νομίζω ότι τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους και δείχνουν τι καταφέραμε να επιτύχουμε και είναι στόχος μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια και να χτίζουμε για το μέλλον», δήλωσε ο Αμπράμοβιτς στο Forbes.

«Η Τσέλσι έχει μια πολύ πλούσια ιστορία και αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που έπαιξα ρόλο σε αυτό. Ο σύλλογος ήταν εδώ πριν από μένα και θα είναι εδώ μετά από μένα, αλλά δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο μπορούμε σήμερα, όπως και να χτίσουμε για το μέλλον. Νομίζω ότι είμαστε ρεαλιστές στις επιλογές μας. Και είμαστε άνετοι να κάνουμε τις σωστές αλλαγές την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες μας. Εκείνοι που συμμετέχουν, κατανοούν τους στόχους στο γήπεδο».

Η Τσέλσι, που είναι τέταρτη στην Premier League με 51 βαθμούς από 29 αγώνες, φιλοξενεί αύριο, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στους προημιτελικούς του Κυπέλλου FA.

To Top