ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμπρέου και Ρεκόμπα προσπαθούν να στείλουν τον Σουάρεζ στη Νασιονάλ

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα είναι γνωστό πως ο Λούις Σουάρεζ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από δύο χρόνια.

Στα 35 του πλέον χρόνια, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ως προτεραιότητα την εύρεση ενός ευρωπαϊκού κλαμπ. Ήδη δημοσιεύματα του εξωτερικού τον συνδέουν με ενδιαφέρον της Μίλαν και άλλων μεγάλων ομάδων.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca», δύο πρώην ποδοσφαιριστές και καλοί του φίλοι, τους οποίους γνωρίζουμε καλά στην Ελλάδα, επιχειρούν τον επαναπατρισμό του «El Lucho».

Ο λόγος γίνεται για τους Σεμπαστιάν Αμπρέου και Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Αμπρέου, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2009-10, είναι πολύ καλός φίλος του Σουάρεζ, ενώ θεωρείται και μέντορας του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Επίσης, ο πέντε φορές πρωταθλητής Ισπανίας έχει βαφτίσει και το ένα εκ των παιδιών του Αμπρέου. Αυτή η σχέση τους, αποτελεί… ισχυρό μοχλό πίεσης για να καταφέρει την επιστροφή στην Νασιονάλ.

Δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος είναι μέλος αυτής της «εκστρατείας», αφού ο Αλβάρο Ρεκόμπα ο οποίος έπαιξε με τη φανέλα του Πανιωνίου, από το 2008 έως και το 2010, και θεωρείται ένα εκ των συμβόλων του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης, προσπαθεί να καταφέρει την έκπληξη και να πείσει τον Σουάρεζ να γυρίσει στα πάτρια εδάφη.

Επίσης εκτός των δύο, στο twitter εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει δυναμική προσπάθεια με τον ίδιο στόχο. Το #SuarezANacional έχει πολλά παραπάνω από 200.000 twitts και οι προσπάθειες συνεχίζονται για την επιστροφή του «ασώτου υιού», όπως αναφέρουν και Μέσα στην Ουρουγουάη.

To Top