Αμπρέου, keep walking

Δεν το βάζει κάτω ο Αμπρέου, δηλώνοντας ότι σκοπεύει να παίξει ποδόσφαιρο μέχρι να… γεράσει!  Πριν δυο χρόνια οι φίλαθλοι του Άρη πίστεψαν ότι στο πρόσωπό του η ομάδα θα έβρισκε τον κανονιέρη της. Τελικά, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου δεν ρίζωσε στο Κλεάνθης Βικελίδης, έφυγε τον Ιανουάριο του 2010 και αναζήτησε τη γη επαγγελίας στη Βραζιλία και στην Μποταφόγκο.

Ο Αμπρέου στα 34 του χρόνια δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία του στη βραζιλιάνικη ομάδα και αποφασισμένος να συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε βάθος χρόνου.

Σε εκτενές ρεπορτάζ του sambafoot φιλοξενούνται δηλώσεις του Αμπρέου στις οποίες αναφέρει: «Θέλω να παραμείνω στην Μποταφόγκο και δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ σύντομα…Γύρισα πολλές ομάδες, αλλά εδώ βρήκα κάτι ξεχωριστό. Ως φίλαθλος πάντα έλεγα ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Νασιονάλ της Ουρουγουάης, αλλά έχω πολλά χρόνια ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο».

Το βραζιλιάνικο σάιτ επισημαίνει ακόμη ότι: «από τότε που πήρε μεταγραφή από τον Άρη, ο Ουρουγουανός επιθετικός έγινε ο… cult ήρωας για τους φιλάθλους της Μποταφόγκο».

To Top