ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάκογλου: «Πολύ κρίμα για τον Νίκο, πλέον γυρίζω σελίδα και κοιτάω μπροστά»

Ο πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Πανσεραϊκού απέναντι στον Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδας και πρώην παίκτης του Άρη, Δημήτρης Ανάκογλου, μίλησε γι αυτό το ματς, τους Κιτρινόμαυρους, καθώς και τον Νίκο Τσουμάνη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» του Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για την πρόκριση του Πανσεραϊκού απέναντι στον Ηρακλή ανέφερε:

«Ήταν μία καλή πρόκριση για εμάς όπως εξελίχθηκε, ήταν ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θέλανε και οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Το γκολ το δικό μου βοήθησε, αλλά φυσικά η δουλειά είναι ομαδική και είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση, το κύπελλο είναι ένας θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε και αυτό θα είναι το πλεονέτκημα μας.

Με τον Πανσεραϊκό τα χρόνια που ήμουν είχαμε αποκλείσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για αυτό λέω ότι είναι ένας θεσμός που έχουμε στόχο να προχωρήσουμε όσο μπορούμε».

Για το ότι η Super League 2 είναι «στον αέρα»:

«Είναι άσχημο όλο αυτό να συμβαίνει, γίνεται κάθε χρόνο και κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξει, δεν είμαι υπεύθυνος να ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά αυτό δεν είναι ωραίο. Οι παίκτες κάνουν προετοιμασία, δεν γίνεται να υπάρχει προγραμματισμός, θα πρέπει να ανέβει το επίπεδο σε αυτά τα θέματα στην Ελλάδα».

Για τις ατυχίες που είχε στον Άρη:

«Είναι ένα γεγονός το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν για τους τραυματισμούς μου, έχω μιλήσει αρκετές φορές για αυτό. Στον Άρη λόγω των τραυματισμών και της μεγάλης αποχής που είχα δεν έδειξα τι μπορώ να κάνω, δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Πλέον γυρίζω σελίδα και κοιτάω μπροστά. Με βοήθησε η Παναχαϊκή, πήγε σε δύσκολη στιγμή αλλά έκανε 1,5 γεμάτη σεζόν και με βοήθησε να βρω τα πατήματα μου που ήταν το πιο σημαντικό για εμένα».

Για τον Νίκο Τσουμάνη:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, και εγώ και όλος και κόσμος και οι άνθρωποι που τον γνωρίζανε. Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το θέμα, είναι πάρα πολύ κρίμα».

To Top