ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανάρπαστη και η δεύτερη «δόση» των ιστορικών εμφανίσεων του Άρη (photo)

Κατά… ριπάς συνεχίζεται η διάθεση των θρυλικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ του Άρη, της σεζόν 1987-88.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

Ο Α.Σ. παρέλαβε και τη δεύτερη «δόση» από τις ιστορικές φανέλες. Και παρότι η ποσότητα είναι υπερδιπλάσια της πρώτης παραλαβής, είναι θέμα χρόνου να… εξαφανιστεί και η δεύτερη «παρτίδα».

Ο κόσμος του ΑΡΗ σπεύδει να προμηθευτεί αυτό το κειμήλιο, το οποίο πρέπει να κοσμεί τη συλλογή κάθε φιλάθλου της ομάδας. Όσοι, λοιπόν, δεν το έχουν κάνει ακόμα, καλούνται να παραγγείλουν το συντομότερο δυνατό την εμφάνιση της Αυτοκρατορίας. Μπορούν να το κάνουν με τους εξής τρόπους:

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

To Top