Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα ο Διούδης: «Δικό μου λάθος, μας έκοψε τα πόδια»

Ο Σωκράτης Διούδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα. Ήρθαμε για τη νίκη, όχι απλά για τον βαθμό, αλλά για βαθμούς. Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής, παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Τα καταφέραμε ως ένα βαθμό. Θα σταθώ στη φάση που έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ένα δικό μου λάθος.

Φέτος σε αρκετά παιχνίδια με τις εμφανίσεις μου έχω βοηθήσει και έχω πάρει τα εύσημα. Θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα. Όχι μόνο για το λάθος, λάθη κάνουμε όλοι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν θέλω να το δραματοποιήσω. Στο χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ και με τον τρόπο που έγινε μας έκοψε τα πόδια. Αν μπαίναμε με το προβάδισμα στο ημίχρονο θα ήταν άλλο παιχνίδι».

Για την πίεση του Ολυμπιακού: «Ξέραμε ότι θα πιέσει ο Ολυμπιακός, αφού θα έπαιζε με δύο φορ. Είχαμε τον Φραν στα χαφ, θα μπορούσε να βοηθήσει ως τρίτος. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημά μας, όμως ήρθε η αποβολή. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι όταν στραβώνουν τόσο τα πράγματα είναι δύσκολο να επανέλθεις».

Για τη συνέχεια: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς αυτό το παιχνίδι. Πιστεύαμε πολύ στη νίκη. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Πάντα μας στενοχωρεί να χάνουμε σε ένα τέτοιο ματς. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ένα πολύ σημαντικό στόχο. Θα καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να τα καταφέρουμε».

To Top