Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πως τρία παιχνίδια για αυτή την εβδομάδα θα αναβληθούν και θα διεξαχθούν σε διαφορετική ημερομηνία.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ήρθε κατόπιν αιτήματος των ομάδων, καθώς δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν την απαιτούμενη οκτάδα για να αγωνιστούν. Τα παιχνίδια είναι τα εξής: Ζενίτ – Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια και Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν.

Να τονίσουμε ότι η Άλμπα Βερολίνου προ ολίγου ανακοίνωσε πως βρέθηκαν πέντε ακόμη μέλη της ομάδας θετικά στον κορονοϊό, η Ζενίτ μετά το νέο καταστατικό της Ευρωλίγκα θα περιμένει μέχρι να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων με τις Μπασκόνια, Βαλένθια και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ η Βιλερμπάν αναμένει και αυτή της ημερομηνίες τόσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Αναντολού Εφές.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, άλλαξε το καταστατικό που προέβλεπε άμεση τιμωρία των ομάδων με ήττα με 0-20 σε περίπτωση που δεν μπορούσαν να δώσουν έναν αγώνα λόγω αδυναμίας σύστασης ρόστερ εξαιτίας του κορονοϊού. Έτσι αυτοί θα είναι οι πρώτοι αγώνες που αναβάλλονται μετά την αλλαγή του καταστατικού.

To Top