Ανακοίνωσε και ο Ατρόμητος το φιλικό της 18ης Ιουλίου στο Χαριλάου

Μετά την ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Ατρόμητος επιβεβαίωσε το φιλικό της 18ης Ιουλίου στο Χαριλάου στις 21.00, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: «Πλήρως οργανωμένη εδώ και μέρες είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό το πλάνο που θα ακολουθηθεί είναι εφάμιλλο του περσινού, με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο προπονητικό μας κέντρο και το δεύτερο στο Μόνταφον της Αυστρίας. Η πρόθεση των ιθυνόντων ήταν να γίνουν δυνατά φιλικά ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 25 Ιουλίου.

Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό είναι για τις 2 Ιουλίου με αντίπαλο μια γνώριμη ομάδα από πέρυσι, την Αούστρια Λουστενάου. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 (τοπική ώρα Αυστρίας) στο Planet Pure stadion, έδρα της Αούστρια.

Το δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου με αντίπαλο τη Γερμανική, Ντιναμό Δρέσδης. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16.00 (Τοπική ώρα Αυστρίας) και θα γίνει στο κέντρο προετοιμασίας που θα βρίσκεται η ομάδα από τη Γερμανία.

Οι επόμενες δυο φιλικές αναμετρήσεις θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου η ομάδα μας θα υποδεχθεί στο Περιστέρι την Αγγλική, Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σπουδαίος φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21.00.

Μια βδομάδα πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων θα ολοκληρώσουμε τους φιλικούς αγώνες με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου στις 21.00.

Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά καλοκαιρινής προετοιμασίας με ομάδες που έχουν σπουδαία ιστορία και δυναμική στη χώρα τους. Τέλος εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας μας ο προγραμματισμός ενός ακόμα φιλικού αγώνα στις 15-16 Ιουλίου αν αυτό τελικά κριθεί απαραίτητο».

To Top