Ανακοίνωση της Ξάνθης για Παράσχο και Ολυμπιακό

Η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση για τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παράσχος μετά το Ξάνθη – ΠΑΟΚ, ζητώντας… βοήθεια από τον Ολυμπιακό για να μην τιμωρηθεί η ομάδα του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Mετά το 1-1 της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης, Γιώργος Παράσχος, δήλωσε: “Ήταν μια αποστομωτική απάντηση λίγο πολύ σε όλα αυτά τα οποία γράφονται. Και ίσως να βάλει και μυαλό λίγο ο Ολυμπιακός, να μας βοηθήσει τώρα να μην τιμωρηθούμε. Τι να κάνουμε;”.

Μιά μέρα μετά η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον προπονητή της, κάνοντας έμμεσα αναφορά στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για ομάδα που “τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας”.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: “Θεωρούμε αναγκαίο σ’ αυτές τις “πονηρές εποχές” να τοποθετηθούμε πάνω στη δήλωση του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε, ότι δεν επιθυμούμε κανενός τη βοήθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πόσω μάλλον, της ομάδας που τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία για πολυιδιοκτησία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ και την Πέμπτη (5/3) θα εκδικαστεί η υπόθεση στο πειθαρχικό όργανο της Super League (η ΕΕΑ είχε γνωμοδοτήσει πως προκύπτει πολυιδιοκτησία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ).

To Top