ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση της Πάτρας για τα εισιτήρια και κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Άρη

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Άρη (Σάββατο 19/03, 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/03, 17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο της στα πλέι οφ και αποφάσισε τις εξής τιμές εισιτηρίων.

Για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» τα εισιτήρια θα κοστίζουν 8,00 ευρώ, στην κερκίδα «Β» 12,00 ευρώ και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ.

Παράλληλα, θα ισχύσουν εισιτήρια ανεργίας και φοιτητικά/μαθητικά η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5,00 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους».

To Top