Ανακοίνωση των παραγόντων: «Αλλαγή σελίδας, συσπείρωση και επανεκκίνηση με άμεση οικονομική βοήθεια»

Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχαν εξέδωσαν οι παράγοντες που έδωσαν το παρών στην τρίωρη καθοριστική συζήτηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να δρομολογηθεί η αλλαγή σελίδας στον σύλλογο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται δέκα παράγοντες συν δυο που δηλώνουν συστράτευση, ενώ στη συνάντηση που έγινε στο Porto Palace υπήρχαν κι άλλοι, τα ονόματα των οποίων δεν αναφέρονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με στόχο τη δημιουργία όλων των προϋποθέσεων συστράτευσης όσων επιθυμούν να συνδράμουν στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το σύλλογο συγκεντρωθήκαμε σήμερα οι:

Θανάσης Τζεβελέκης

Ντίμης Παπαϊωάννου

Στράτος Ευγενίου

Γιώργος Μαρμούρης

Λεωνίδας Μπακούρας

Δημήτρης Μαμαδάς

Γιώργος Μαργιόγλου

Ηλίας Φίτζιος

Παναγιώτης Ζουμπουρίδης

Στάθης Ρούσσος

Ενώ δήλωσαν παρόντα και άλλα επιφανή μέλη της οικογένειας του Άρη μεταξύ αυτών και οι Μιχάλης Ζορπίδης και Αλέξης Αντωνιάδης.

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα αλλαγής σελίδας και η μαζικότητα του εγχειρήματος θα κρίνει και την επιτυχία.

Από αυτό το προσκλητήριο δεν πρέπει να λείψει κανείς και κυρίως αυτοί που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να συνδράμουν.

Στόχοι του εγχειρήματος είναι η προσφορά μας:

– Στη συσπείρωση της οικογένειας του Άρη

– Στην επανεκκίνηση του συλλόγου

– Στη διατήρηση των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

– Κυρίως δε η προσφορά μας στην ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης, αλλά και τον εξορθολογισμό της διοικητικής λειτουργίας του συλλόγου”.

Μετά από τη συνάντηση και την ανακοίνωση αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα οι ενέργειες για την υλοποίηση των στόχων όπως αναλύθηκαν παραπάνω. Από την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη… δράση!

 

To Top