Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ

Σχεδόν σίγουρη είναι η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο πατέρας του διεθνούς φόργουορντ, στον Τύπο της Βουλγαρίας.

Έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, μιλώντας στον Τύπο της Βουλγαρίας.

Ο Σάσο Βεζένκοφ τόνισε πως ο γιος του νιώθει πολύ καλά στους «ερυθρόλευκους», ενώ ανέφερε πως τον θέλει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Πραγματικά του αρέσει η ομάδα και πιστεύω ότι θα μείνει. Και ο προπονητής επίσης τον θέλει. Είναι θέμα χρόνου να υπογράψει. Είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς ήταν σπίτι του εδώ και τρεις μήνες. Από τότε που ήταν παιδί τον είχαμε τόσο καιρό μαζί μας», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «bgdnes.bg» ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Στη συνέχεια, ο Σάσο Βεζένκοφ ανέφερε που βρίσκεται τώρα ο γιος του: «Είναι στην Αθήνα τώρα και κάνει προπονήσεις, οι οποίοι θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Ιουλίου. Μετά θα κάνουν ένα διάλειμμα δέκα ημερών και μετά θα ξεκινήσουν ξανά. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάει στις ΗΠΑ για προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ειδικούς γυμναστές».

To Top