ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Σε ένα μήνα θα είμαστε πρωτοπόροι…”

Ο Άρης συνέχισε νικηφόρα στη Φούτμπολ λιγκ και ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στο νέο επιτυχημένο τρίποντο της ομάδας.

“Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, επί ενός δυνατού αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε μία ομάδα που στα τελευταία ματς, πέρα από την διάθεση που καταθέσαμε στο γήπεδο, είχαμε και πάθος. Τα ντέρμπι κρίνονται στο πάθος, στη δύναμη και στη διάθεση” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και ο ΟΦΗ είναι μέσα στον στόχο. Ακόμα δεν έχει τελειώσει ο α΄γύρος. Από εκεί και πέρα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής στο γήπεδο. Όλοι δώσανε έστω και το παραπάνω για τον κόσμο, που στο β΄ενώ πίεζε ο ΟΦΗ, ώθησε την ομάδα για να πάρει αυτούς τους πολύτιμους τρεις βαθμούς”.

Για τη συνέχεια είπε: “Εχουμε μία σειρά από δύσκολα ματς. Την Πέμπτη έχουμε τον επαναληπτικό και την Κυριακή παίζουμε στη Λαμία. Ακολουθεί ο Απόλλωνας, δύο ματς που δεν θα ελεγα ότι θα κριθεί η άνοδος, αλλά είναι σημαντικά. Εκτίμησή μου είναι ότι σε ένα μήνα που θα έρθουμε ξανά εδώ για να παίξουμε θα είμαστε πρωτοπόροι”.

Επίσης υπογράμμισε ότι: “Ο ΟΦΗ είναι ακόμα μέσα στο στόχο. Εχει πολλά ματς ακόμα. Εχω περάσει από τον ΟΦΗ, ξέρω το σκεπτικό, δεν τα παρατάει”.

Για την πτώση στην απόδοση στο β΄μέρος: “Ξέρετε ότι τα ματς είναι συνεχόμενα. Σήμερα είχαμε κι ένα θέμα, όσο αναφορά τους παίκτες. Ο Ανάκογλου και ο Παυλίδης, έπαιξαν με Ολυμπιακό, ο Ρόβας αποβλήθηκε, ο Πίτου δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο Νέτο δεν μπορεί ηλικιακά σε τρεις μέρες να παίξει 90λπετα. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές με τον Τάτο. Αυτό ήταν το θέμα μας, αλλά το διαχειριστήκαμε με μυαλό. Λάθη κάναμε, αλίμονο, αλλά μοιράσαμε την κούραση. Μου άρεσε σήμερα που δείξαμε ψυχή και διάθεση”.

Τέλος μιλώντας για τον τραυματισμό του Τάτου είπε: “Ο Τάτος είναι ένα παλιό χτύπημα, από την πολύ την θέληση να παίξει, κάποια στιγμή τον ενόχλησε. Είχαμε πει ότι άμα νιώσει ενοχλήσεις δεν θα παίξει. Δεν υπάρχει θέμα θα παίξει με Λαμία και Απόλλων”.

To Top