ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή με Φετφατζίδη λόγω Αλ Αΐν, «ναυαγεί» η μεταγραφή!

Προς «ναυάγιο» οδηγείται η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν λόγω αθέτησης των συμφωνιών της ομάδας τόσο με τον Άρη όσο και με τον ίδιο τον παίκτη!

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων στην ΠΑΕ Άρης όπως είχαν συμφωνηθεί τις προηγούμενες ημέρες για τη μεταγραφή του 29χρονου Έλληνα διεθνή εξτρέμ.

Αλλάζοντας την απόφασή της δεν δίνει προκαταβολικά όλα τα χρήματα στους «κιτρινόμαυρους» όπως ήταν η αρχική συμφωνία και ως εκ τούτου η ΠΑΕ δεν δέχεται την τμηματική καταβολή, καθώς είναι γνωστές παρόμοιες περιπτώσεις με μεταγραφές παικτών σε ομάδες των ΗΑΕ.

Επιπλέον η Αλ Αΐν δεν καλύπτει όλους τους όρους του Φετφατζίδη, όπως είχαν γίνει γνωστοί με τα υψηλά μπόνους συμμετοχών κλπ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μη δέχεται αυτούς που του προφέρουν σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης θα εισέπραττε άμεσα ένα ποσό κοντά στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, ξεχωριστά από τα μπόνους κάθε σεζόν.

Εφόσον η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι δεν αλλάξει στάση και δεν τηρήσει τις αρχικές συμφωνίες τόσο με τον Άρη όσο και με τον αθλητή, τότε η μεταγραφή θεωρείται δεδομένο πως δε θα ολοκληρωθεί.

 

To Top