Αντάλιασπορ… καλεί Μπακασέτα

Οι Τούρκοι έχουν κάνει πρόταση στην Α.Ε.Κ. για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της και πλέον απομένει η απάντηση των “κιτρινόμαυρων” για να ολοκληρωθεί το deal…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο τις επόμενες ώρες, ή και μέρες ίσως, ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος προ μηνών ανανέωσε με την ΑΕΚ, να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, η Αντάλιασπορ, έχει ήδη καταθέσει πρόταση για να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό της Ένωσης. Από την Τουρκία μάλιστα και την πλευρά της ομάδας όπου επικοινωνήσαμε προκειμένου να διαπιστώσουμε αν ισχύει η πληροφορία που είχαμε, μας είπαν ανεπίσημα πως περιμένουν από μέρα σε μέρα την απάντηση της ΑΕΚ και έπειτα τον ποδοσφαιριστή στη χώρα τους για να υπογράψουν το συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τάσος Μπακασέτας έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να γίνει το deal, ενώ αναμένεται να κερδίζει περί τις 100.000 ευρώ πάνω από τα χρήματα που θα έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό του από το συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Είναι ξεκάθαρο πως για να δεχθεί την πρόταση από Τουρκία ο διεθνής άσος της Ένωσης, είχε διαπιστώσει πως δεν υπολογίζεται στο βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος για τη νέα σεζόν, τη στιγμή που η ομάδα ψάχνεται και γεμίζει στη θέση που θα έπρεπε να αγωνίζεται και να υπολογίζεται ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που θα κερδίσει η ΑΕΚ από το deal εφόσον συμφωνήσει να παραχωρήσει στους Τούρκους τον Μπακασέτα, είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί. Από την Τουρκία και την ίδια πηγή πληροφόρησης μας αναφέρουν ότι το ποσό δύσκολα θα φτάσει το ένα εκατ. ευρώ!

To Top