Αντίθετη με την διακοπή της Superleague η CosmoteTV

“Δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής των αγωνιστικών εφόσον δεν υπάρχει υγειονομική ανάγκη βάσει πρωτοκόλλου”, είναι η θέση της “τηλεοπτικής στέγης” των 8 εκ των 14 ομάδων.

Στην τηλεσυνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Superleague την Παρασκευή πρόκειται να τεθεί σε συζήτηση το αίτημα που έχουν καταθέσει οι Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα για αναστολή του πρωταθλήματος και αναθεώρηση του πρωτοκόλλου διεξαγωγής των αγώνων. Αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει αντίθετη την CosmoteTV, η οποία ζητεί από την Superleague να μη διακοπεί το πρωτάθλημα και να διεξαχθούν τα ματς της 17ης αγωνιστικής βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου υγειινής και ασφάλειας σχετικά με τον Covid.

Η θέση της CosmoteTV είναι ότι η αγωνιστική πρέπει να διεξαχθεί με βάση το πρωτόκολλο, όπως αυτό έχει αναρτηθεί στην γενική γραμματεία Αθλητισμού. “Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο, και δεν αφήνει περιθώρια απώλειας αγωνιστικών εφόσον δεν υπάρχει υγειονομική ανάγκη βάσει του σχετικού πρωτόκολλου”, είναι η θέση της ψηφιακής τηλεοπτικής πλατφόρμας που έχει τα δικαιώματα προβολής αγώνων των 8 εκ των 14 ομάδων της Superleague.

To Top