Αντετοκούνμπο: «Να απολαύσουμε το παιχνίδι, θα βρούμε τρόπο να κερδίσουμε»

Το έναυσμα για την επιστροφή των Μπακς, μετά το 2-0 των Σανς στους τελικούς του NBA έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ των «ελαφιών» τόνισε πως οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι υπερήφανοι για όσα έχουν καταφέρει ως τώρα και πως θα πρέπει να απολαύσουν το παιχνίδι, για να καταφέρουν να φέρουν «τούμπα» τη σειρά των τελικών.

«Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Να μπούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι στο έπακρο. Έχουμε να βρεθούμε εδώ από το 1974. Καταφέραμε να κάνουμε μια σπουδαία πορεία ως τώρα και πρέπει να απολαύσουμε αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο να απολαύσεις ένα παιχνίδι όταν χάνεις, αλλά θα βρούμε τον τρόπο. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, είμαστε όλοι μαζί. Θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε», είπε αρχικά.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να γυρίσουμε στην έδρα μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι Σανς έκαναν τη δουλειά τους στην έδρα τους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ξαναβρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση και κάναμε τη δουλειά μας. Ελπίζω να μπούμε όλοι σε μια διαδικασία που να μπορούμε να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο, να παίξουμε μαζί, να το διασκεδάσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να βουτάμε για όλες τις μπάλες, να βάλουμε τα σουτ. Να προστατέψουμε την έδρα μας» ανέφερε επίσης.

To Top