Αντσελότι: «Βραζιλία και Γαλλία οι δυνατότερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο έδωσε ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο! Εξέφρασε και τις ανησυχίες του σχετικά με το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές όταν επανεκκινήσουν οι υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

«Το ερωτηματικό είναι πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνήθως, μετά από το τόσο μεγάλες διοργανώσεις οι παίκτες πάνε διακοπές, αλλά φέτος θα είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν στη βάση τους και να γυρίσουν στην σκληρή δουλειά. Δεν θα έχουν χρόνο για ξεκούραση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η σωματική και ψυχολογική τους κατάσταση όταν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

«Βραζιλία και Γαλλία έχουν τις δυνατότερες ομάδες. Μετά θα πήγαινα στην Αργεντινή, η οποία έχει τον Μέσι. Η Ισπανία είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη, ενώ προσθέτω στα φαβορί και τις Γερμανία, Αγγλία, οι οποίες έχουν μπει σε μια διαδικασία ανανέωσης».

To Top