Απίστευτη ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου: «Σεβαστείτε την Καβάλα, μην ξεσπάσετε»!

Μήνυμα προς την ομάδα τους να μην ξεσπάσει κόντρα στην Καβάλα στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία, σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα!

Η Καβάλα, που παίζει μέχρι και με… kick-boxer στην 11άδα, ενώ στο ματς με την Ξάνθη ένας παίκτης έδινε μάθημα για πτυχίο εξ αποστάσεως από τα αποδυτήρια και άφησε για λίγο την ομάδα του με δέκα, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου το μεσημέρι της Κυριακής και αναμένεται πάλι να υποστεί μια βαριά ήττα.

Άλλωστε, στα πέντε παιχνίδια της μέχρι στιγμής στη Super League 2 έχει ηττηθεί 7-0 από Πιερικό, Θεσπρωτό και Καβάλα, και 6-0 από Ξάνθη και Αλμωπό. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, τονίζουν πως έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση και θέλουν μόνο το «τρίποντο» και όχι να ταπεινωθεί περαιτέρω ένας ιστορικός σύλλογος, καθώς «είναι λυπηρό τα παιχνίδια των “παραγόντων” να γίνονται πόνος προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες και την ομάδα μας για τον αγώνα της Κυριακής μόνο τους 3 βαθμούς και να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας. Έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν με αυτήν της Καβάλας και είναι λυπηρό τα παιχνίδια των “παραγόντων” να γίνονται πόνος προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας.

Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν μπορεί να κοιτάει το μέλλον.

Ζητάμε να σεβαστούν την ιστορική Καβάλα και να πάρουν τους 3 βαθμούς και όχι να “ξεσπάσουν” πάνω της.

Επίσης την Κυριακή στις 18:00 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας στο κλειστό του ΕΑΚ για να βοηθήσουμε την αντρική ομάδα μπάσκετ να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων».

To Top