Απίστευτο: Έλληνας θέλει τον Γιάννη εκτός ΝΒΑ και κάνει έξαλλο παρουσιαστή του ESPN (video)

Ένας Έλληνας χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βαρετό και τόνισε πως τον θέλει εκτός ΝΒΑ, προκαλώντας την έκρηξη του Στίβεν Έι Σμιθ.

Κάθε μεγάλος αθλητής έχει και haters, αλλά αυτό που είδαμε στην εκπομπή του Στίβεν Έι Σμιθ στο ESPN δεν το περιμέναμε. Ένας Έλληνας, με το όνομα Άλεξ, βγήκε on camera και είπε πως έχει βαρεθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον θέλει εκτός ΝΒΑ!

«Τον αγαπάμε, είναι πολύ καλό παιδί και τα λοιπά, αλλά μισώ να τον βλέπω να παίζει. Είναι βαρετός. Αντιπροσωπεύει όσα μισώ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, γι’ αυτό και δεν βλέπω τίποτε άλλο πέρα από το ΝΒΑ. Έγραψα ένα γράμμα στον Άνταμ Σίλβερ, τον κομισάριο του ΝΒΑ, και του είπα ‘Σας παρακαλώ, πάρτε τον μακριά από το ΝΒΑ. Θα το καταστρέψει’. Τον βαριέμαι τρελά!», ανέφερε το μήνυμα από τον φίλαθλο που (πάντως) δεν αποκλείεται να είναι και… troll.

Ο Στίβεν Έι Σμιθ, που δεν θέλει και πολύ για να αντιδράσει υπερβολικά, βγήκε από τα ρούχα του και με τον γνωστό «θεατράλε» τρόπο του έβαλε τον hater του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη θέση του.

«Ο Γιάννης είναι από τους πιο θεαματικούς παίκτες στο ΝΒΑ. Σίγουρα το σουτ του είναι άσχημο, αλλά καρφώνει στα μούτρα των άλλων συνέχεια. Έχει φοβερούς αριθμούς εδώ και μια πενταετία. Αν δεν σου αρέσει ο Γιάννης, δεν σου αρέσει το μπάσκετ. Είσαι Έλληνας! Και λες να τον βγάλουν από το ΝΒΑ;

Είναι βλασφημία, προδίδεις την ίδια την πατρίδα σου! Θα μπορούσε να πει κάποιος κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα, αλλά να το πει Έλληνας για το μεγαλύτερο προϊόν που είχε ποτέ η χώρα σου στο μπάσκετ; Θα πρέπει να κρύψεις αυτό το βίντεο, να μη σε δουν να λες αυτά τα πράγματα. Άλεξ, ντρέπομαι για σένα. Μπορεί ακόμη και να μην έρθω για διακοπές στην Ελλάδα με αυτό που λες».

To Top