Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Εκδικάσεις υποθέσεων καθυστερούν… μήνες σε βόλεϊ και χάντμπολ

Οι αποφάσεις των αρμόδιων αθλητικών δικαστών σε αθλήματα όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ καθυστερούν πολλούς μήνες με αποκορύφωμα την υπόθεση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Tα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο πολλές υποθέσεις να αργούν να εκδικαστούν από τις αρμόδιες αρχές. Όταν μιλάμε για καθυστέρηση αναφερόμαστε πολλές φορές σε υποθέσεις που φτάνουν ακόμα και σε πολλούς μήνες μέχρι να τελεσιδικήσουν και να βγουν οι αποφάσεις από τους αθλητικούς δικαστές.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και σίγουρα αν δεν δοθεί λύση το θέμα θα διογκωθεί.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η εκδίκαση της υπόθεσης του τέταρτου τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ. Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση είχε διακοπεί λόγω και της εισβολής φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ματς ολοκληρώθηκε αφού εκκενώθηκε το γήπεδο.

Όλα αυτά συνέβησαν στις 28 Μαΐου και μέχρι σήμερα δεν έχει βγει κάποια απόφαση για την υπόθεση. Μεσολάβησε η αλλαγή του αθλητικού δικαστή της ΟΧΕ που είχε αναλάβει αρχικά το φάκελο, όμως και πάλι το γεγονός ότι δεν έχει βγει απόφαση μετά από 236 μέρες προκαλεί τουλάχιστον απορία.

Φυσικά, τέτοια παραδείγματα υπάρχουν και σε άλλα αθλήματα. Για παράδειγμα στο βόλεϊ έχουμε δει ομάδες να τιμωρούνται μετά από επτά και οκτώ μήνες. Μία βόλτα από τις επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Όλα τα παραπάνω πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αφού πολλές φορές οδηγούν ακόμα και σε αλλοίωση των πρωταθλημάτων.

Πηγή: sport24.gr

To Top