Απαγόρευση εξόδου από την Αργεντινή στους σκληροπυρηνικούς της Μπόκα

Η υπουργός ασφαλείας της Αργεντινής, Πατρίσια Μπούλριτς, ξεκαθάρισε ότι ο αρχηγός των οργανωμένων της Μπόκα κι άλλοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί δεν θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για το δεύτερο μεγάλο τελικό του Copa Libertadores με τη Ρίβερ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Mπορεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός του Copa Libertadores να διεξάγεται εκτός Αργεντινής – στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” της Μαδρίτης (9/12, 21:30) κι όχι στο “Μονουμεντάλ” όπως ήταν προγραμματισμένο μετά τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν αρχικά την αναβολή κι εν συνεχεία τη μετάθεση – αλλά εκφράζονται φόβοι για επεισόδια ακόμη και στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η κυβέρνηση της Αργεντινής προχώρησε σε λήψη συγκεκριμένων μέτρων. Απαγόρευσε την έξοδο από τη “χώρα του τάνγκο” του αρχηγού των οργανωμένων οπαδών της Μπόκα (“La 12”), Ραφαέλ ντι Σέο, κι άλλων σκληροπυρηνικών των “σενέισες”.

“Ο Ντι Σέο, ο Μάουρο Μαρτίν κι άλλοι σκληροπυρηνικοί δεν μπορούν να βγουν από τη χώρα για να δουν την Μπόκα. Μαζί με τη Δικαιοσύνη συνεχίζουμε να δουλεύουμε σταθερά, για να μην υπάρχει βία στα γήπεδα”, υποστήριξε η υπουργός ασφαλείας της Αργεντινής, Πατρίσια Μπούλριτς.

To Top