ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απειλές από τους Βόσνιους στους ανθρώπους της ΕΠΟ!

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ενόψει του σημερινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη, καθώς υπήρξαν μέχρι και απειλές!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Βοσνίας προχώρησε σε καταγγελία στην FIFA για την καθυστερημένη παρουσία της ομάδας στο ΟΑΚΑ, όπου ήταν προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση και οι παράγοντές τους απειλούσαν εκείνους της ΕΠΟ.

«Θα τα πούμε στην Ζένιτσα» και «ελάτε εκεί και θα περάσετε καλά…», ήταν μόνο κάποιες από τις απειλές που ξεστόμισαν οι Βόσνιοι παράγοντες, επικαλούμενοι κακό προγραμματισμό από την ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, οι Βόσνιοι άλλαξαν δύο φορές ξενοδοχείο και παράλληλα καθυστέρησαν να μαζευτούν για να μπουν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ παράλληλα συνάντησαν και κίνηση στο δρόμο.

Όλα αυτά τα ανέφερε η Ελληνική Ομοσπονδία, με τους Βόσνιους τελικά να ζητούν συγγνώμη και τον παρατηρητή του αγώνα να τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση.

To Top