Απογοητευμένος ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ, στην Αγγλία ο Μέντες για το μέλλον του!

Ρεπορτάζ φέρνει τον Πορτογάλο αστέρα να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ!

Η Γιουνάιτεντ διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο τόσο αγωνιστικά, όσο και εσωτερικά, αφού όπως σημειώνουν τα αγγλικά δημοσιεύματα η κρίση στα αποδυτήρια των Κόκκινων Διαβόλων είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με την Daily Mail και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επίσης απογοητευμένος από τη γενική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ενώ δεν είναι ικανοποιημένος ούτε με το στυλ παιχνιδιού του Γερμανού κόουτς.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον γνωστό μάνατζερ και εκπρόσωπο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες, να ταξιδέψει στην Αγγλία, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τον 36χρονο με το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Ο Ρονάλντο ανησυχεί πολύ για το τι συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δέχεται πολλές κριτικές και ξέρει ότι θεωρείται ένας από τους ηγέτες. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και αισθάνεται πολύ πιεσμένος.

Θέλει απεγνωσμένα η μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη, αλλά αρχίζει να αναγνωρίζει ότι η κατάκτηση τροπαίων με το σημερινό στήσιμο της ομάδας θα μπορούσε να είναι πραγματικός αγώνας.

Ο Ζόρζε ήρθε να τον δει και πέρασαν χρόνο μαζί, μιλώντας για το πώς πάνε τα πράγματα, ποια πιστεύουν ότι είναι τα προβλήματα, πώς θα μπορούσαν να λυθούν και ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις. Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί».

To Top