Αποθέωση στη Φλωρεντία για τον Ριμπερί (video)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα στον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να γίνει παίκτης των «βιόλα».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στη Φλωρεντία βρίσκεται από το πρωί ο Φρανκ Ριμπερί και αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος στη Φιορεντίνα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ μπορεί να λάβει 500.000 ευρώ έξτρα με τη μορφή μπόνους.

Ο Γάλλος, πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γαλλίας, ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ στη Φλωρεντία συνοδεία της συζύγου του, Γουαχίμπα Ριμπερί, γνωρίζοντας την αποθέωση από δεκάδες κόσμου που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο της πόλης.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο σάιτ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 36χρονος εξτρέμ τόνισε ότι ο πρώην συμπαίκτης του στους Βαυαρούς, Λούκα Τόνι, ήταν ο λόγος που επέλεξε τους «βιόλα» για να συνεχίσει την καριέρα του, λέγοντας «όχι» στα εκατομμύρια δολάρια ομάδων από την Αραβία.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μου. Μίλησα με τη Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα, όπως και με τον Τόνι, ο οποίος μου μίλησε για ένα σπουδαίο σύλλογο και μία πανέμορφη πόλη. Μου αρέσει επίσης και η ιταλική γλώσσα. Δεν έχω ακόμη καλή προφορά αλλά όλα καλά» ανέφερε ο Ριμπερί.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα.

To Top