Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά εκτός Ευρώπης ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το CAS απέρριψε την προσφυγή του. Και… επίσημα στο Γιουρόπα Λιγκ συμμετέχει πλέον η Ξάνθη. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε τον αγώνα του, ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιωθεί. To μεσημέρι της Τρίτης, το CAS απέρριψε οριστικά την προσφυγή των Ηπειρωτών, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστούν στο προσεχές Γιουρόπα Λιγκ.

Οι λόγοι ουσιαστικά είναι οι ίδιοι με αυτούς της απόρριψης σε πρώτη φάση από την UEFA. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ανώτατου δικαστηρίου κάνει λόγο για παραβιάσεις στο σύστημα αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και στους κανονισμούς του Fair Play, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις δημόσιες φορολογικές Αρχές μέχρι τις 31 Μαΐου. Επιπλέον, αναφέρει πως τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν δεν αντικατοπτρίζουν την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Έτσι, η τελευταία ελπίδα των ανθρώπων του ΠΑΣ για δικαίωση…. εκμηδενίστηκε και πλέον η Ξάνθη συνεχίζει κανονικά στην Ευρώπη, όπου θα αγωνιστεί στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Λίνφιλντ.

To Top