Αποσύρθηκε και επίσημα ο Μαρινάκης για NOVA

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε και επίσημα πράξη την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τη Forthnet, καθώς ενημέρωσε επίσημα ότι δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση των μετοχών.

Οριστική είναι η απόσυρση του ενδιαφέροντος της πλευράς του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά της Forthnet, όπως ενημέρωσε επίσημα την εταιρεία με σχετικό έγγραφό του!

Παρότι αρχικά και μέχρι προσφάτως το θέμα της απόκτησης της συνδρομητικής πλατφόρμας από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θεωρούταν «τελειωμένη υπόθεση», σταδιακά το σκηνικό στην υπόθεση άλλαζε προς την αντίθετη κατεύθυνση, μέρα με τη μέρα. Σε σημείο που λίγες μέρες πριν να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να προχωρήσει, όπως και τελικά συνέβη. Οι λόγοι για το οριστικό ναυάγιο βεβαίως είναι ξεκάθαροι.

Η Alter Ego του Μαρινάκη αφενός διαπίστωσε πως η δαπάνη για την ομαλή λειτουργία της Forthnet θα ήταν πολύ μεγάλη, αφού μαζί με τα 41 εκατ. των πιστωτριών τραπεζών, θα χρειαζόντουσαν ακόμη 50-60 για την εξυγίανση της εταιρίας. Εξ αρχής λοιπόν, η πλευρά Μαρινάκη είχε αναζητήσει καλύτερους όρους για την εξαγορά, η οποία ακριβώς γι αυτό και είχε «παγώσει». Από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκαν και «συμπαίκτες» που να συνεισφέρουν στο κόστος και το επιχειρηματικό ρίσκο, το θέμα έφτασε στην οριστική αποχώρησή του από τις διαπραγματεύσεις.

To Top