Απόλλων Λάρισας: «Διευθετήσαμε τις εκκρεμότητες, θα μας επιστραφούν οι βαθμοί»

Με -30 βαθμούς ξεκίνησε τη σεζόν ο Απόλλων Λάρισας στη Super League 2, καθώς του αφαιρέθηκαν 21 λόγω οφειλών που είχε και 9 από την ΕΕΑ. Όπως ενημέρωσε η θεσσαλική ομάδα το πρώτο «μέτωπο» έκλεισε, αφού διευθέτησε τις οφειλές του και έτσι θα του επιστραφούν οι πόντοι που του αφαιρέθηκαν, ενώ στο δεύτερο έχει ήδη ασκήσει έφεση.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της και έτσι θα της επιστραφούν οι βαθμοί της τιμωρίας.

Η ομάδα μας μερίμνησε άμεσα ώστε να σβήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται, για να επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, λόγω οφειλών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης πλήρωσε κανονικά τα χρήματα από τις προσφυγές που είχαν συσσωρευθεί (ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ), από τις οποίες υπήρξε η αφαίρεση βαθμών και έτσι ο Απόλλωνας παίρνει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς.

Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή η ΠΑΕ κινήθηκε και σε αυτό το μέτωπο γρήγορα έχοντας ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στην δικαίωση και αυτής της περίπτωσης, έφεση η οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) στην ΕΠΟ”.

To Top