Από “μικροσκόπιο” τα πρωταθλήματα υποδομών, παρών στην Σούπερ λίγκα ο Μελισσάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Σούπερ λίγκας θεσμική συνάντηση των υπευθύνων τμημάτων υποδομών των ΠΑΕ-Μελών της, εκπροσώπων της ΕΠΟ και της διοίκησης και των υπευθύνων διοργάνωσης πρωταθλημάτων της λίγκας. Τον Άρη εκπροσώπησε ο Πασχάλης Μελισσάς, σε μια συζήτηση όπου τα πρωταθλήματα υποδομών πέρασαν από “μικροσκόπιο”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως ενημέρωσε η λίγκα: “Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση αφορούσαν στον τρόπο διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων της Super League K19, K17 και Κ15, στους κανονισμούς και τη δομή των πρωταθλημάτων, με γνώμονα την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών και την αρτιότερη εκπαίδευση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, οι ομάδες έθεσαν μια σειρά θεμάτων προς συζήτηση, όπως ο συσχετισμός του αγωνιστικού προγράμματος με τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, τις προτεινόμενες ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, τις υποχρεώσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών (Εθνικές Ομάδες, μικτές ΕΠΣ και σχολείο), τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων, ο ιατρικός εξοπλισμός, αλλά και ευρύτερα θέματα εκπαίδευσης, όπως σεμινάρια για το ευ αγωνίζεσθαι, την παροχή πρώτων βοηθειών, την καταπολέμηση της φαρμακοδιέγερσης και της χειραγώγησης αγώνων.

Τα συμπεράσματα της θεσμικής αυτής συνάντησης των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αξιολογηθούν και αφού μορφοποιηθούν, θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου”.

To Top