ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Από την Γαλλία εξαιρετικά: “Η ατμόσφαιρα του κόσμου και η αγάπη Ντιγκινί, Ροζ για τον Άρη”!

O Miguel Delecourt, φίλος του Νικολά Ντιγκινί, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης και μίλησε για την εμπειρία ενός αγώνα του Άρη. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Γάλλος Λέκτορας εκπαιδευτής στην χρήση των social media για επαγγελματικό σκοπό βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος; Ήθελε… να δει Άρη!

Συγκεκριμένα μίλησε με τον φίλο του Νικολά Ντιγκινί, ώστε να έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης και να παρακολουθήσει τον αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον ΟΦΗ. Ακόμη γνώρισε και τον έτερο Γάλλο των κιτρινόμαυρων, Λίντσεϊ Ροζ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το πότε ήρθε:

Ήρθα την Κυριακή το πρωί, ήμουν στην Γαλλία, είπα στον Νικολά να δω ένα παιχνίδι του Άρη, ήρθα το πρωί και επέστρεψα το ίδιο απόγευμα

Για το ότι πήρε την φανέλα του Ντιγκινί:

Έχω μια συλλογή από φανέλες ποδοσφαιριστών, ζήτησα οπότε από τον Ντιγκινί να μου δώσει και αυτός την δικιά του φανέλα, η οποία πλέον είναι στον τοίχο μου.

Για το τι του είπαν οι Ντιγκινί και Ροζ:

Μου είπαν και οι δυο ότι τους αρέσει πολύ η πόλη, αλλά και τους αρέσει να παίζουν για τον Άρη, λόγω του κόσμου, λόγου της ατμόσφαιρας. Του αρέσει να παίζουν μπροστά σε τόσο κόσμο.

Για το αν γνώριζε τον Άρη:

Ήξερα τον Άρη, πριν 10 χρόνια, είχα έρθει στην Θεσσαλονίκη, είχα αγοράσει μια φανέλα χωρίς όνομα . Για φέτος γνώριζα ότι ο Νικολά ήρθε στον Άρη

Για το πως έζησε τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ:

Η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή, λόγω της νίκης, λόγω του γκολ του Λίντσεϊ αλλά και της ατμόσφαιρας που δημιούργησε ο κόσμος.

Για το αν ξέρει το αν θα μείνει στον Άρη ο Ροζ:

Δεν έχω απάντηση εγώ, πρέπει να τον ρωτήσετε εσείς…

Για την δική του δουλειά:

Βοηθάω εταιρίες και ανθρώπους με τις δουλειές τους. Έχω εταιρίες στην Γαλλία, ομάδες ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές.

Για το αν θα έρθει ξανά στην Θεσσαλονίκη:

Φυσικά! Θα έρθω ξανά την επόμενη χρονιά για το Europa League.

To Top