Από τη Ρόδο μέχρι την Σουηδία! Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη Άρη (photo)

Η αγάπη του κόσμου του Άρη δεν έχει σύνορα. Τα ξεπερνάει. Αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός ότι οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη συνεχίζονται και φτάνουν μέχρι τη Σουηδία, όπως ενημέρωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις μελών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ο αριθμός «5.000» είναι κοντά!

Φυσικά, το φαινόμενο ΑΡΗΣ δεν περιορίζεται στα όρια της Θεσσαλονίκης, ούτε καν της Ελλάδας. Την Τρίτη 13/4, έγιναν δεκάδες εγγραφές και ανανεώσεις από τη Ρόδο μέχρι τη Σουηδία!

Συγκεκριμένα, οκτώ ομογενείς, αλλά και γηγενείς φίλοι του ΑΡΗ από το βορειότερο μέρος της Ευρώπης, τη Σουηδία, έγιναν μέλη στον Α.Σ. (αριστερή φωτογραφία). Την ίδια ώρα, δεκάδες φίλοι μας από τη Ρόδο έκαναν τις εγγραφές και τις ανανεώσεις τους στη «μάνα» του συλλόγου (δεξιά φωτογραφία).

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει σύνορα, η προσπάθεια αυτή δεν έχει «ταβάνι» και μέρα με τη μέρα η δυναμική του συλλόγου μεγαλώνει, μέσα από την αύξηση των οικονομικά τακτοποιημένων και ενεργών μελών του Ερασιτέχνη. Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις συνεχίζονται, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 15:00, στα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστο Βλάχο στο τηλέφωνο 2310 326619.

To Top