Από τον Εργοτέλη στον Λεβαδειακό ο Ταουσιάνης

Το πολύ καλό ποδόσφαιρο με παιδιά από τα τμήματα υποδομής που έπαιζε ο Εργοτέλης έδωσε το… εισιτήριο στον Γιάννη Ταουσιάνη να μετακομίσει στον Λεβαδειακό. Ο 49χρονος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Γιάννη Κομπότη και καλείται να την οδηγήσει στην άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση αποδέσμευσης του Εργοτέλη με τον Ταουσιάνη αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη.

Τον ευχαριστούμε για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε αυτά τα δυο χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης από την πλευρά του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιώργο Τουτζάρη όπου και επισημοποιήθηκε το “διαζύγιο” σε δήλωση του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τον κ. Μάγκετ Σάμυ και ιδιαίτερα τον Γιώργο Τουτζάρη για την ξεχωριστεί συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια, διάστημα στο οποίο έζησα στιγμές αξέχαστες.

Εύχομαι ολόψυχα στον οργανισμό του Εργοτέλη και σε κάθε μέλος του ξεχωριστά τα καλύτερα»

Να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ομάδα μας θα αποτελέσουν και οι συνεργάτες του κ. Ταουσιάνη Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς».

To Top