ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απών ο Άρης, έδωσε τα δικαιώματα σε ΑΕΚ και Κουλμπάκοφ και γνώρισε την ήττα, 1-3 (videos)

Ο Άρης ήταν χωρίς ενέργεια και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του, έδωσε τα δικαιώματα στην ΑΕΚ και στον Λευκορώσο διαιτητή Κουλμπάκοφ και γνώρισε εντός έδρας ήττα, με 1-3, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Στοίχισε η απουσία του Γκάμα, έλειψαν από τους “κιτρινόμαυρους”  η ενέργεια και το καθαρό μυαλό για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Παραμένουν στους 54 βαθμούς οι παίκτες του Μάντζιου, μείωσε η ΑΕΚ στο -3. Ο Άρης διαμαρτύρεται για το πρώτο πέναλτι της ΑΕΚ, με τον Λόπες να ξεκινά το πέσιμό του, εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ υπάρχουν διαμαρτυρίες και για το τρίτο.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Ο Άρης ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τον Κουέστα στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ο Σούντγκρεν, αριστερά ο Σάκιτς με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δεληζήση-Ροζ. Στα χαφ, ο Τζέγκο με τον Σάσα. Δεξιά στην επίθεση ο Μπρούνο, αριστερά ο Σίλβα, με τον Μπερτόγλιο πίσω από τον Μαντσίνι που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, με 4-3-3. Στο τέρμα ο Τσιντώτας, με τον Λόπες αριστερά, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και τους Σβάρνα και Νεντελτσεάρου, στα στόπερ. Στα χαφ, οι Γαλανόπουλος-Σιμάνσκι-Κρίστισιτς. Δεξιά στην επίθεση ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά ο Τάνκοβιτς και κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ΑΕΚ, να είναι αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη επίθεση, στο 10΄, κατέληξε σε πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Λόπες έπεσε στην περιοχή του Άρη (αν και το πέσιμο του ξεκίνησε απ΄έξω) και ο Κουλμπάκοφ, υπέδειξε το πέναλτι. Ο Τάνκοβιτς, απέναντι στον Κουέστα, ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ (0-1).

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 17΄. Γέμισμα του Τζέγκο, γύρισμα του Μπρούνο, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Μαντσίνι, δεν έπιασε καθόλου καλά το σουτ, ο Μπερτόγλιο από το ύψος του πέναλτι! Νέα ευκαιρία για τον Άρη στο 20΄, γύρισμα του Μαντσίνι, στην κίνηση το πλασέ του Σίλβα, δεν ήταν καλό, άουτ. Γύρισμα του Σίλβα στο 23΄από τα αριστερά, δεν μπόρεσε να κάνει καλά το σουτ ξανά ο Μπερτόγλιο.

Στο 27΄, η ΑΕΚ έφυγε στην κόντρα, ο Ανσαριφάρντ έδωσε στον Σιμάνσκι, που έφυγε απέναντι στον Κουέστα, έστρωσε δεξιά του στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία, πέτυχε το 0-2.

Στο 33΄, σε φάση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Άρη, ο Ροζ διώχνει πρώτος την μπάλα, στη συνέχεια ο Γαλανόπουλος πέφτει, με τον Κουλμπάκοφ να πηγαίνει ο ίδιος στο VAR και να δίνει δεύτερο πέναλτι στην ΑΕΚ! Ο Ανσαριφάρντ ευστόχησε και έγραψε το 0-3 για την ΑΕΚ.

ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάντζιος έβγαλε τον κακό Μπρούνο, έβαλε τον Μάνο και ο Έλληνας φορ στο 55΄, μετά την ωραία ενέργεια του Σίλβα από τα αριστερά, έστρωσε στον Μαντσίνι που με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Τσιντώτα, για το 1-3!

Στο 62΄, ο Ανσαριφάρντ, έφυγε απέναντι στον Κουέστα, αλλά ο Ισπανός του είπε “όχι”. Στα επόμενα λεπτά, ο Άρης είχε την καθολική κατοχή χωρίς ευκαιρίες όμως. Στο 79΄, λάθος του Κουέστα, ο Σιμάνσκι έφυγε απέναντί του σε τετ α τετ, ξανά απέκρουσε ο Ισπανός. Στο 80΄, ο Λόπες πρόλαβε την τελευταια στιγμή τον Σάσα, που κατέβασε και ήταν έτοιμος να πλασάρει για το γκολ! Στο 81΄, ο Μάνος από πολύ πλάγια, γύρισμα, κόρνερ με τα πόδια ο Τσιντώτας! Ένα πλασέ του Σίλβα στο 86΄, δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Τσιντώτα.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ξανά κι έτσι το 1-3, έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους “κιτρινόμαυρους” να γνωρίζουν ξανά την ήττα από την ΑΕΚ, εντός έδρας φέτος.

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν (70΄Γκάνεα), Δεληζήσης (86΄Ματίγια), Ροζ, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο (46΄Μάνος), Μαντσίνι (70΄Ματέο), Μπερτόγλιο, Σίλβα (86΄Μήτρογλου)

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (60 Μιτάι), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (64΄Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Γκαρσία (64΄Ολιβέιρα), Ανσαριφάρντ (76΄Κοσίδης)

Διαιτητής: Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία), Βοηθοί: Ζουκ-Μεσλίνκα, 4oς: Διαμαντόπουλος, VAR: Στούκαν (Κροατία), AVAR: Μιχόπουλος

To Top