Αρβανίτης: “Το εγχείρημα αυτό το στηρίζει όλος ο Άρης!” (video)

Για την δημιουργία του Aris Golden Club και την στήριξη που πρέπει να έχει αυτό το εγχείρημα για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Αρχικά ο κ. Αρβανίτης τόνισε για το Aris Golden Club πως “είναι μια ιδέα που μας γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2012, θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να την υλοποιήσουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε το μπάσκετ του Άρη, βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και την δύσκολη θέση της ομάδας. Θελήσαμε να αλλάξουμε σελίδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να σωθεί η ομάδα από το πρόβλημα που έχει” και πρόσθεσε: “Το Club αυτό είναι μια σύνθεση της παλιάς ΓΕΝΕΣΙΣ, της ΣΑΡΙΣΑ και όλων των Αρειανών που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μια εταιρεία αστικής ευθύνης με μοναδικό σκοπό να ενισχύει την ΚΑΕ Άρης. Έχουμε καλέσει κάποιους Αρειανούς που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά είναι ανοικτό για οποιονδήποτε Αρειανό θέλει να βοηθήσει, που εμείς δεν ξέρουμε”.

Για την ανταπόκριση που υπήρξε τόνισε πως “οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Σήμερα είναι η πρώτη συνάντηση, θα γίνει ανάλυση του πλάνου και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το εγχείρημα θα πετύχει παρόλες τις δυσκολίες, οικονομικές κυρίως, που υπάρχουν στη χώρα. Θα πετύχει λόγω της πολύ μεγάλης αγάπης που υπάρχει για αυτό το τμήμα” και πρόσθεσε: “Παραλάβαμε μια υπερχρεωμένη εταιρεία και η σωτηρία της θα έρθει μόνο ανοίγοντας τη μεγάλη της αγκαλιά σε όλους τους Αρειανούς. Αυτό το εγχείρημα φαίνεται να το στηρίζει όλος ο Άρης, η ΓΕΝΕΣΙΣ, η ΣΑΡΙΣΑ, ο ΑΣ…”.

Ρωτήθηκε τι θα θεωρήσει επιτυχία από αυτό το νέο εγχείρημα και απάντησε πως “μίνιμουμ στόχος είναι να γίνει το Aris Golden Club ο βασικός χρηματοδότης του μπάσκετ του Άρη. Θα έχει κάποιο χρηματικό όριο, 2.000 – 5.000 ευρώ, αλλά όσο πιο πολύ ανοίγει αυτό το κλαμπ, τόσο πιο μεγάλη θα είναι και η οικονομική ενίσχυση. Αν μπορέσουμε να τους κάνουμε 50 στο τέλος της χρονιάς θα είναι επιτυχία…”.

Ρωτήθηκε αν αυτή είναι η τελευταία λύση και τόνισε πως “και η ΓΕΝΕΣΙΣ και η ΣΑΡΙΣΑ δεν θα υπάρχουν, θα είναι όλοι μέσα στο Aris Golden Club. Δεν υπάρχει πλεόν επιχειρηματίας να βάζει μόνος του πολλά χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το καλύτερο είναι πολλοί να βάζουν λίγα και κάθε χρόνο, γιατί αλλιώς θα κουράζονται κιόλας οι παράγοντες… όταν βάζουν λίγα – λίγα και είναι πολλοί μαζί είναι πιο εύκολο να την βοηθούν”.

Κατέληξε λέγοντας πως “το πρώτο πράγμα είναι να αγκαλιάσουν την ομάδα όπως εκείνοι ξέρουν και να την στηρίξουν οικονομικά στα πρώτα αυτά βήματα προς την σωτηρία”.

 Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη για το Aris Golden Club:

To Top