Αρκούδης: «Ομάδες της Super League 2 παίζουν χωρίς εγγυητική, χωρίς ασφαλιστική και ας χρωστάει κάποιος τα μαλλιά της κεφαλής του»

Ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της ΕΕΑ, μίλησε για την εικόνα των φακέλων ομάδων της SL2 που εξετάζει η επιτροπή που συμμετέχει.
Για την κατάσταση των φακέλων που καταθέτουν οι ομάδες της Super League 2 στην ΕΕΑ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. «Ο,τι λέω εκφράζω εμένα και όχι την Επιτροπή. Φέτος οι ομάδες παίζουν χωρίς εγγυητική, χωρίς ασφαλιστική και ας χρωστάει κάποιος τα μαλλιά της κεφαλής του. Ο νόμος λέει για αφαίρεση βαθμών. Δημιουργείται το ερώτημα για το αν υπερισχύει ο νόμος ή η ΕΠΟ. Εχουμε πάει στο άλλο άκρο. Να ξεκαθαρίσουμε αν ισχύουν οι νόμοι, αν θα εφαρμόζονται οι νόμοι. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και μετά ρωτήθηκε πόσες ομάδες έχουν πάρει άδεια. «Από τους 20 που έχουμε δει και απορρίψαμε τους έξι. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Αυτές οι έξι ομάδες δουλεύουν, κάνουν μεταγραφές και εμείς κάνουμε τον σταυρό μας. Ας μην λένε για φάκελο αδειοδότησης, ας τον ονομάσουν αλλιώς. Να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο». Μάλιστα αναφέρθηκε ειδικά στην Ξάνθη. «Δεν καταλαβαίνω για παράδειγμα το πώς θα παίξει η Ξάνθη. Οταν υπάρχουν κατασχέσεις, πλειστηριασμοί μισού εκατομμυρίου, όπως και μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί. Οπως δεν καταλαβαίνω και για άλλες ομάδες».

To Top