Αρνητικά όλα τα τεστ στην ΑΕΚ

Για πρώτη φορά έπειτα από πέντε διαδοχικούς ελέγχους και μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από το ταξίδι της στην Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια, δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα στα τεστ που έλαβαν χώρα για κορωνοϊό.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της, η Σακχόφ και Σβάρνας βρέθηκαν αρνητικοί ενώ το ίδιο ισχύει για δεύτερο συνεχόμενο τεστ για τους Μάνταλο, Μπακάκη και Χνιντ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Κανένα νέο κρούσμα δεν προέκυψε στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κατά τον σημερινό έλεγχο στα Σπάτα, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους, μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από την Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια.

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτος Σβάρνας, ενώ δεύτερο αρνητικό τεστ είχαν οι Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ.

Αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

To Top