Αρτέτα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Η Άρσεναλ γνώρισε βαριά ήττα στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με 4-1 και έχασε έδαφος για το πρωτάθλημα στην Αγγλία, παρά την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε, παραμένοντας επικεφαλής στην βαθμολογία για μήνες.

Οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας ένα βαθμό πάνω από τους «κανονιέρηδες», έχοντας και ένα ματς λιγότερο, που τους φέρνει πλέον «αγκαλιά» και από το φετινό τίτλο.

Πάντως, ο προπονητής των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα, αρνείται να παραδώσει τα όπλα: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να αναγνωρίσουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και να εργαστούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε όμως και πολλές δυνάμεις και υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε κάνει καλά τους τελευταίους 10 μήνες. Τώρα ο τίτλος δεν είναι πια στα χέρια μας, αλλά δεν απογοητεύομαστε» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και συμπλήρωσε: «Αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν και τα υπόλοιπα είναι στη Σίτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα, να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και η ομάδα θα απαιτήσει να πάρει αυτό που θέλουμε.»

To Top