ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχή με την δύσκολη περίπτωση του Ντουάρτε, ακολουθούν κι άλλα “διαζύγια”

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει ο Άρης με ηρεμία (και ενδεχομένως με περισσότερη οικονομική άνεση) στην μεταγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο είναι η “αποφόρτιση” του ρόστερ, από συμβόλαια ποδοσφαιριστών, που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Xθες, ο Άγγελος Χαριτέας ενημέρωση τον Λερίν Ντουάρτε πως δεν υπολογίζεται και πρέπει να βρει ομάδα για να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο είναι από τα πλέον “ακριβά” του φετινού Άρη, ενώ η διάρκειά του είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Πρόκειται σαφέστατα για την πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να περάσουν… αναίμακτα οικονομικά αυτό το “διαζύγιο”. Γι αυτό το λόγο, γνωρίζοντας και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να βρει ομάδα που να αγωνίζεται, προσπαθούν να τον βοηθήσουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από εκεί κι έπειτα, από πλευράς Άρη, έχουν προαναγγελθεί κι άλλα διαζύγια. Δεν είναι κοινό μυστικό, πως στο κάδρο εδώ και καιρό είναι οι περιπτώσεις των Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Μίχαελ Ένινγκ ως εναλλακτικές επιλογές για τα μπακ και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα, ακόμα και στις περιπτώσεις που η ομάδα είχε ανάγκη στα δυο τελευταία της ματς. Και στα δύο ματς, έπαιξε ως μπακ, ο Λούκας Σάσα.

Οι περιπτώσεις τους σαφέστατα και είναι πιο εύκολες, απ΄ότι του Λερίν Ντουάρτε, καθώς τα συμβόλαιά τους ολοκληρωνόντουσαν το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ και οικονομικά δεν ήταν από τα υψηλά της ομάδας.

Αποχωρήσεις, όμως, δεν θα είναι μόνο αυτές οι τρεις. Το αρχικό πλάνο στον Άρη προβλέπει ενδεχομένως και άλλες δύο και δεν αποκλείεται μία από αυτές να είναι αυτή του Νίκο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός δεν έχε πείσει απόλυτα τον Μίχαελ Ένινγκ, δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε κόντρα στην Λαμία και υπάρχουν σκέψεις να λυθεί η συνεργασία μαζί του, είτε ως εναλλακτική επιλογή να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ήδη, ο Παναιτωλικός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και μένει να φανεί αν θα τον πείσει να επιστρέψει στο Αγρίνιο, καθώς δεδομένα θα του δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής, απ΄ότι στον Άρη μέχρι στιγμής.

To Top