Αστέρας Τρίπολης: Προχωράνε με Γκαρντάβσκι οι Αρκάδες, στο πλάνο και ο Στάνκο

Στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζουν την προσπάθειά τους για μεταγραφική ενίσχυση και κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Μίκαελ Γκαρντάβσκι και Κάλεμπ Στάνκο, παικτών που γνωρίζει από την κοινή τους πορεία στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ηρακλής Μεταξάς.
Μετά την οριστικοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηρακλή Μεταξά, στον Αστέρα το βάρος πέφτει στα μεταγραφικά. Μετά τους Μπερτόλιο και Μπαρτόλο, η ομάδα της Τρίπολης όπως σας είχαμε ενημερώσει πως εξετάζει τις περιπτώσεις ενός επιθετικού, ενός μεσοεπιθετκού, ενός ακραίου και ενός μέσου. Φαίνεται πως οι «τρύπες» για το ρόστερ θα κλείσουν γρήγορα και αυτό το καλοκαίρι. Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι είναι μια περίπτωση που θέλει ο Ηρακλής Μεταξάς καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και σε καλό επίπεδο και εφ’ όσον διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες του παίκτη με την ομάδα της Ηπείρου λογικά θα γίνει κάτοικος Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα και ο Κάλεμπ Στάνκο είναι μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τον κόουτς των Αρκάδων, καθώς και τον Αμερικανό είχε στα Γιάννενα και ενδεχομένως αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Επίσης στην Τρίπολη το ενδιαφέρον θα πέσει στην απόκτηση ενός επιθετικού.

To Top