ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΑΣ Άρης: «Ανεγκέφαλοι, άνθρωποι οι οποίοι δεν διδάχθηκαν τίποτα από τις τραγωδίες όπως αυτή του Άλκη Καμπανού» (photos)

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ Άρης κατήγγειλε τον βανδαλισμό του γυμναστηρίου πυγμαχίας του συλλόγου τονίζοντας ότι δυστυχώς οι ανεγκέφαλοι δεν διδάχθηκαν τίποτε από τραγωδίες σαν αυτή του Άλκη Καμπανού.

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο γυμναστήριο πυγμαχίας του Άρη, πράγμα που διαπίστωσαν οι επιτελείς του συλλόγου σήμερα (3/4) το πρωί. Μάλιστα με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης κατήγγειλε το περιστατικό ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να πάψουν τα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στο γυμναστήριο πυγμαχίας του συλλόγου μας.

Ανεγκέφαλοι, «άνθρωποι» οι οποίοι δε «διδάχτηκαν» τίποτα από τραγωδίες όπως αυτή του Άλκη Καμπανού, προκάλεσαν ζημιές και φθορές στο γυμναστήριο του τμήματος Πυγμαχίας του συλλόγου. Η εικόνα που αντικρύσαμε το πρωί ήταν αυτή που βλέπουν όλοι στις εικόνες.

Για ακόμα μία φορά, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Αν και έως τώρα η προσπάθεια αυτή μοιάζει μάταιη, δε θα σταματήσουμε, μέχρι να πάψουν τα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει προσφύγει σε κάθε αρμόδιο για τους βανδαλισμούς που έγιναν και δε θα σταματήσει μέχρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι”.

Το τμήμα πυγμαχίας είχε ανακοινώσει νωρίτερα:

“Δυστυχώς κυρίες και κύριοι σήμερα το πρωί ερχόμενος στο γυμναστήριο για την πρωινή προπόνηση αντίκρησα αυτό το θέαμα που βλέπεται στις φωτογραφίες, το τέρας της οπαδικής βίας και του μίσους, κτύπησε κυριολεκτικά την πόρτα μας. Άνθρωποι με αρρωστημένα και θολωμένα μυαλά γεμάτα με οπαδικό μίσος, άνθρωποι χωρίς σκοπό, χωρίς στόχους στην ζωή τους, άνθρωποι που κρύβονται πίσω από άλλους φορώντας κουκούλες .

Η οπαδική βία πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ, πριν κλάψουμε και άλλους νεκρούς, πριν δούμε και άλλες μαυροφορεμένες μάνες. Αγαπητοί γονείς μορφώστε και προστατέψτε τα παιδιά σας, διδάξτε τους τις αξίες της ζωής, η παιδεία των παιδιών μας ξεκινά από το σπίτι, από την οικογένεια. Ενημερώνουμε τους αθλητές του τμήματος ότι το γυμναστήριο θα λειτουργήσει κανονικά”.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την επίθεση της ντροπής:

To Top