ΑΣ Άρης στον κόσμο: «Συγκινητική η ανταπόκρισή σας»

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο για τις νέες εγγραφές και ανανεώσεις στον Ερασιτέχνη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους του συλλόγου μας οι οποίοι σε ακόμα έναν αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα για εγγραφές και ανανεώσεις στον Ερασιτέχνη.

Η ανταπόκριση, πριν και μετά από τον αγώνα με τον Πανιώνιο για τη Superleague, ήταν με μία λέξη συγκινητική. Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις ήταν μαζικές και φάνηκε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του κόσμου του ΑΡΗ και πόσο αυτή η δυναμική μπορεί να γιγαντώνει καθημερινά το σύλλογο.

Φυσικά η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Ακολουθεί ένας πολύ κρίσιμος αγώνας, με τον Ατρόμητο Αθηνών για το Κύπελλο Ελλάδας, την Πέμπτη 6/2 στις 19:00. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» πρέπει να είναι κατάμεστο, ενώ πριν και μετά από τον αγώνα, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Α.Σ.

Ακολούθως η δράση θα συνεχιστεί εκτός Θεσσαλονίκης. Με την ευκαιρία των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με Αστέρα Τρίπολης (για τη Superleague) και Ατρόμητο (για το Κύπελλο Ελλάδας), ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Χρήστος Βλάχος, θα ταξιδέψει σε Τρίπολη και Αθήνα προκειμένου να συνεχιστούν οι εγγραφές και οι ανανεώσεις στη «μάνα» του συλλόγου».

To Top