ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΣ Άρης: Υπενθύμιση για την απαραίτητη κάρτα φιλάθλου για τα ματς στο Χαριλάου

Για ακόμα μία φορά ο ΑΣ Άρης υπενθύμισε στον κόσμο για την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για τα εντός έδρας ματς στο Χαριλάου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικα: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ διατίθεται και το Σαββατοκύριακο (9-10/11), εν όψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 10/11 (15:00).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας, σήμερα Σάββατο (9/11) από τις 10:00 έως τις 18:00 και αύριο Κυριακή (10/11) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. (πρώην Κ.Μ.Α.), στην οδό Παπαναστασίου.

Καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ που δεν έχουν προμηθευτεί την Κάρτα να το κάνουν έγκαιρα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, μέσω της παρακάτω διεύθυνσης: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/».

To Top