Αυστρία και Ουαλία «προστέθηκαν» στις υποψήφιες αντιπάλους της Ελλάδος

Ο υποβιβασμός της Αυστρίας του Αλάμπα και της Ουαλίας του Μπέιλ τις έφεραν στη λίστα των ομάδων που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο επόμενο Nations League.

Ολοκληρώθηκε απόψε (25/9) η 6η αγωνιστική σε αρκετούς ομίλους της πρώτης και τρίτης κατηγορίας του Nations League, οπότε και έχουμε επίσημα ορισμένους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής μας στην επόμενη διοργάνωση. Οπου θα βρισκόμαστε στη δεύτερή κατηγορία αφού έχουμε από καιρό εξασφαλίσει την 1η θέση του γκρουπ μας απέναντι σε Κόσοβο, Β. Ιρλανδία και Κύπρο.

Ετσι από την πρώτη υποβιβάστηκαν Αυστρία, Ουαλία, ενώ ήδη έχει «πέσει» η Αγγλία κάτι που σημαίνει πως από τη συγκεκριμένη «δεξαμενή» η μόνη εκκρεμότητα είναι ποια εκ των Τσεχία ή Ελβετία θα τις ακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή από την τρίτη κατηγορία προβιβάστηκαν Τουρκία, Καζακστάν, ενώ «κλειδωμένη» είναι και η άνοδος της Γεωργίας παρότι ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και από τη δεύτερη κατηγορία – όσο παράδοξο και αν ακούγεται – μόνο για τρεις ομάδες (Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ισλανδία) έχει «κλειδώσει» πως θα είναι σε αυτή και στο επόμενο τουρνουά.

Επειδή όμως Τουρκία, Γεωργία, Καζακστάν αναμένεται να βρεθούν στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή ως υποψήφιοι αντίπαλοι της «γαλανόλευκης» στο επόμενο Nations League είναι Αυστρία, Ουαλία, Αγγλία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ισλανδία.

Πάντως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά μόλις γίνει και η τελευταία αγωνιστική σε όλους τους όμιλους.

To Top