ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτοκράτορας Άρης: Μια οικογένεια και εκτός παρκέ

Ο μπασκετικός Αυτοκράτορας Άρης είναι μία οικογένεια κι αυτό ισχύει και εκτός παρκέ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης:

“Το βράδυ της Τρίτης (27/02), ο εκ των νομικών συμβούλων της ΚΑΕ, αλλά και του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιώργος Γιαννόπουλος, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν τόσο για τη Stoiximan Basket League, όσο και για το BKT EuroCup. Το «παρών» έδωσαν οι καλαθοσφαιριστές και το Stuff του ΑΡΗ Midea, ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου. Παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Γιουτίκας.

Ήταν μία «ζεστή» βραδιά, που απέδειξε για ακόμα μία φορά τις στενές σχέσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας. Τόσο ο κ. Παπαγεωργίου, όσο και ο κ. Γιαννόπουλος, συνεχάρησαν τους παίκτες και το τιμ για τη μέχρι τώρα πορεία, τους εξέφρασαν την πίστη που έχουν σ’ αυτήν για ένα δυνατό «φίνις» στη σεζόν, ενώ τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τους δύο κρίσιμους προσεχείς αγώνες, με Προμηθέα Πάτρας και Προμετέι.

Το δείπνο έλαβε χώρα στο εστιατόριο «ΤΡΙΖΟΝΙ», το οποίο ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση. Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» και στον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού του με την ομάδα για τη Ρίγα της Λετονίας, όπου θα δώσει το «παρών» για την αναμέτρηση με την Προμετέι”.

To Top