Αυτό είναι το νέο site της Super League

Η Super League αναβαθμίζεται και αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Πλέον βρίσκεται στον «αέρα» το νέο site της Λίγκας. 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο μήνυμα με το οποίο καλωσορίζει τους επισκέπτες:

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr!

Η νέα ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr είναι ριζικά ανασχεδιασμένη και έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων, των εκπροσώπων ΜΜΕ και όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται για το Πρωτάθλημα Super League.

Η νέα ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr έχει σύγχρονη σχεδίαση, η οποία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και τους διευκολύνει να εντοπίσουν ό,τι αναζητούν, είτε από κινητό, είτε από desktop υπολογιστή.

Στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League των περασμένων αγωνιστικών περιόδων, ζωντανή στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων, τα προφίλ των ποδοσφαιριστών, διαγωνισμοί, η σύνδεση με το Fantasy Super League, είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr.

Τα Πρωταθλήματα Yποδομών, Κ15, Κ17 και Κ19, τα οποία αποτελούν τα «φυτώρια» για την ανάδειξη των ταλέντων που θα κληθούν να στελεχώσουν τις επαγγελματικές ομάδες της Super League, συνθέτουν ξεχωριστή ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr.

H ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το Microsoft Azure cloud, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση χιλιάδων ταυτόχρονων χρηστών με ταχύτητα και ασφάλεια.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι το Azure Front Door, καθιστώντας την ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr εξίσου γρήγορη από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο με χρόνο απόκρισης κάτω από μισό δευτερόλεπτο, το Azure Search που προσφέρει γρήγορη και έξυπνη αναζήτηση κειμένου σε χιλιάδες άρθρα και το Azure Storage για αποθήκευση αρχείων και εικόνων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας της Super League www.slgr.gr πραγματοποιήθηκε από τη βραβευμένη εταιρεία Pobuca.

Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και το επίσημο Mobile Application της Super League.

Σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στις ενότητες και να ανακαλύψετε τη νέα ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr!

To Top