Αφαίρεση 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό από Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση συνολικά εννέα βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις περιπτώσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν! Ορατό πλέον το φάσμα του υποβιβασμού!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Σφίγγει ακόμα περισσότερο η θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για τις εκδικάσεις των υποθέσεων των Μίκαελ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Χοσέ Τοτσέ.

Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ επέβαλε στους “πράσινους” ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για κάθε μία από τις περιπτώσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ (δηλαδή σύνολο 9 βαθμών), ενεργοποιώντας τις σχετικές αιτήσεις των τριών παικτών. Πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό καθώς στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών (έχει ήδη μία από την υπόθεση του Βέμερ) αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.Οι ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα θα ενεργοποιηθούν σε 3 εργάσιμες μέρες από την στιγμή που θα κοινοποιηθούν στην “πράσινη” ΠΑΕ και στη λίγκα, διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να πληρώσουν. Αφού αφαιρεθούν οι βαθμοί, ο Παναθηναϊκός θα έχει 5 ημέρες προθεσμία μετά το ματς με τον Πανιώνιο, για να πληρώσει και να τους πάρει πίσω. Αν δεν πληρώσει ούτε τότε, η αφαίρεση θα καταστεί τελεσίδικη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι  η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε  σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

To Top