Α2 ανδρών: Φιέστα με κατοστάρα για Καρδίτσα και Μπουρούση (video)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μία ονειρεμένη χρονιά στην Α2 η Καρδίτσα καθώς κέρδισε τον Αμύντα με 100-66 και σήκωσε μπροστά στο κοινό της που γέμισε το κλειστό, το τρόπαιο του πρωταθλητή. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης Μπουρούσης, που επέστρεψε στο μπάσκετ για να ανεβάσει στην Α1 την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Η Καρδίτσα ολοκλήρωσε μία ονειρεμένη χρονιά στην Α2 ανδρών καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα μαζί και την άνοδο στην Α1. Η ομάδα της Θεσσαλίας κέρδισε τον Αμύντα με 110-66 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή μπροστά στο κοινό που γέμισε το κλειστό της πόλης.

Πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Μπουρούση στην μπασκετική του καριέρα καθώς στο παρελθόν ο έμπειρος σέντερ είχε δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία του αποστολή, να ανεβάσει την ομάδα της πόλης του. Όμως σε πολλές περιπτώσεις, ο 39χρονος σέντερ έκανε την έκπληξη.

Μετά την μεγάλη νίκη ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εμφανώς χαρούμενος για το έργο που έφερε εις πέρας στην πόλη του: “Η απόφαση που πήρα δικαίωσε και εμένα και τον σύλλογο. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να έρχομαι να παίζω στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά το σημερινό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Δικαιωθήκαμε όλοι μαζί και χαίρομαι πάρα πολύ που η πόλη μου θα παίξει για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α1. Θα είμαι δίπλα να την στηρίξω και χαίρομαι που ζει αυτές τις στιγμές.

 

To Top